Partilere rekor başvuru

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçim için Batman’da iki partiden rekor sayılacak aday adayı başvurusu gerçekleştirildi.

Siyaset Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 13:11:19
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

HDP ile Ak Partiye rekor başvuru yapılırken diğer siyasi partilerin sayısı ise fazla olmadı. HDP’den 70 adaylık başvurusu yapılırken, Ak Partiden ise 63 başvuru gerçekleştirildi. Yapılan başvurular Ankara’da değerlendirilecek ve her partinin 5 milletvekili adayı belirlenecek.

ADAY ADAYLARI MÜLAKAT İÇİN ANKARA’ DA

Ak Parti SKM Başkanı Gürsel Parça, milletvekili aday adaylarının Ankara’ya gittiğini ifade ederek, “Temayül yoklamasının ardından mülakat için Ankara’ya giden Milletvekili aday adaylarımıza bu kutlu yolda başarılar dilerim. Mülakat neticesinde belirlenecek 5 milletvekili adayımızın yanı sıra diğer aday adaylarımızın da, davamızı yüceltmek, vatandaşlarımızın sıcaklığında ve muhabbetinde arzu edilen ilerlemeyi sağlamak, sahalarda etkin ve dava bilinci ile mücadele etmek için hizmette öncü olacaklarına dair güçlü inanca sahibim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.