Parklar haşerelerden arındırılıyor

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batman genelindeki park ve yeşil alanlarda sinek ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2019 12:03:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batman genelindeki park ve yeşil alanlarda sinek ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olduğu bu günlerde parklara akın eden Batmanlılara daha rahat bir dinlenme ortamı sağlamak için ellerinden gelen tüm imkanların seferber edildiğini kaydeden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının devam edildiğini söyledi. Kent merkezinde bulunan gölet, dere, hayvan gübrelikleri ve bodrumlarda yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan parklarda da ilaçlama çalışmalarını rutin bir şekilde sürdüren Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışma alanlarını genişletti. Sivrisinek ve haşerelerin önüne geçmek için parklarda ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam eden ekiplerimiz, vatandaşların sıkıntısız bir yaz geçirmeleri için geceli gündüzlü ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.