Parke taşı çalışmaları denetlendi

Kozluk Kaymakamı Eyyüp Güngör, 2020 Yılı KÖYDES Yatırım Programı Yayalar ile Yanıkkaya köylerinde yapımı tamamlanan köy içi kilitli parke döşeme çalışmalarını inceledi.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 08.09.2020 11:56:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk Kaymakamı Eyyüp Güngör, 2020 Yılı KÖYDES Yatırım Programı Yayalar ile Yanıkkaya köylerinde yapımı tamamlanan köy içi kilitli parke döşeme çalışmalarını inceledi. Yapılan inceleme çalışmalarına İlçe Jandarma Komutanı Selim Kasacı, İlçe Özel İdare Müdürü Selahaddin Aydın ve köy muhtarları katıldı. Yayalar ile Yanıkkaya köylerinde yapımı tamamlanan 14 bin metrekare köyiçi kilitli parke çalışmalarını inceleyen Kaymakam Güngör, çalışmalar hakkında yüklenici firma, İlçe Özel İdare Müdürü ve köy muhtarından bilgi aldı. İncelemelerde Yayalar ile Yanıkkaya köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Güngör, Köy ve köyaltı yerleşim birimlerinde hizmet etmeye devam edeceğini, bütün köy ve köy altı yerleşim birimlerimizi alt ve üst yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirterek kilit parke döşeme çalışmalarının köylere hayırlı olması temennisinde bulundu. Köy içi yolların yağışlarda çamur yazın ise tozlu olmasından dolayı çok sıkıntı çektiklerini belirten vatandaşlar, köy yollarının parke taşları ile döşenmesinden duydukları memnuniyetleri dile getirerek Kaymakam Güngör’e ve yetkililere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.