‘Paraf kart tedarik zinciri protokolü’ imzalandı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bank arasında "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı” protokolü imzalandı.

Yaşam Yayın: 06 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.01.2021 23:01:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Oda üyelerine salgın sürecinde finansman imkanı sağlayacak protokol ile satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunulacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Halkbank arasında, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere başlatılan “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” kapsamında Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Batman Halkbank Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Oda Başkanlık makamında gerçekleştirilen Finansman Protokolüne BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Yücel Yıldırım, Batman Şube Müdürü Fetullah Kaya ve Batman Çarşı Şube Müdürü Hüseyin Murat Kardeş’in katılımlarıyla imzalandı. Başkan Demir, "Çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  öncülüğünde Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin içinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatması için elimizi taşın altına koyarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bilindiği üzere pandemi süreci tüm sektörleri olumsuz yönde etkiledi. Üyelerimiz büyük sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Bu zorlu süreçte Halk Bankası ile yapılan ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması’ üyelerimizin finansman ihtiyaçlarının karşılanması adına önemli bir protokoldür. Oda üyelerimizin alım satım işlemlerinde kolaylık sağlayacak olması, finansman ihtiyacını karşılarken üretim ve ticarette devamlılığını koruyacaktır" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.