PISA’da Batman’ı Kozluk MTAL temsil edecek

2021 Yılında yapılacak olan PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) Sınavı öncesi yapılan ön pilotlama çalışmasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Batman'ı temsilen Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seçildi.

Yaşam Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 17:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

2021 Yılında yapılacak olan PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) Sınavı öncesi yapılan ön pilotlama çalışmasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Batman'ı temsilen Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seçildi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Çiçek ve beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezinde görevli öğretmenler tarafından Kozluk MTAL’deki öğretmenlere yönelik PİSA Sınavı Bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda PİSA sınavı süreci ile ilgili yapılacak çalışmalar ele alındı. Yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Şube Müdürleri Bilgiye Pala ve Abdussamed Oral da katıldı. Toprak, “PİSA sınavı ön pilotlama sınavının ilçemizdeki bir okulda yapılacak olması bizleri sevindirmiştir. Bu sınava gerek altyapı gerekse diğer hususlarda hazırlık yaparak Batman ilimizi en güzel şekilde temsil etmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.