ÖZEL YARIŞMANIN SONUÇLARI BELLİ OLDU

Belediye, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını buruk geçirmemeleri adına Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirdiği spor etkinliğinin sonuçları belli oldu.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 13:32:27
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

‘Sporunu Yap Ödülünü Kap’ adı altındaki yarışmaya 12-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin evlerinde yaptığı en ilginç ve yaratıcı spor videoları yaklaşık bir hafta boyunca Belediye Spor İşleri Müdürlüğümüzün whatsapp hattına göndermelerinin ardından yapılan elemelerde değerlendirmeye hak kazanan isimler belli oldu. Başvuruların 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü whatsapp hattı aracılığıyla alınmaya başlandığını ifade eden Belediye Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri, video uzunluğunun en fazla 90 saniye ile sınırlı tutulduğunu, gönderilen 150 video çekimi arasında kriterlere uygun olan 3 kişiye ödüllerinin teslim edildiğini ifade etti. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ödüle hak kazanan Fatih Acar birinci (Tablet), Oğuz Kağan Tutuş ikinci (Bisiklet), Zehra Nur Akgül üçüncü (Bisiklet) almaya hak kazanırken, ödüllerini Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürü Burak Eren tarafından teslim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.