Özel temizlik timi huzur mahallesindeydi

Kentin genel temizliği konusunda günlük rutin temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanmış program kapsamında her hafta farklı mahalleleri özel temizlik ekibiyle detaylı temizlikten geçiriyor.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 14:46:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kentin genel temizliği konusunda günlük rutin temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdüren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanmış program kapsamında her hafta farklı mahalleleri özel temizlik ekibiyle detaylı temizlikten geçiriyor. Batman’ın 45 mahallesini kapsayacak şekilde özel temizlik çalışması yürüten Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batman’ı köşe bucak temizlemeyi sürdürüyor. Eş Başkan Songül Korkmaz’ın da temizlik çalışmalarına bizzat katıldığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Huzur Mahallesinde özel temizlik çalışması gerçekleştirdi. Batman halkı için önceliklendirdikleri temiz bir kent için ellerinden gelen tüm imkânların seferber edildiğini kaydeden Eş Başkan Korkmaz: “Batman için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Ekiplerimiz özverili bir şekilde temiz bir Batman için ne gerekiyorsa en iyisini yapmanın gayreti içerisindeler” dedi. Batman’ın temizliği için büyük özveriyle çalışan Batman Belediye Eş Başkanlarına teşekkür eden mahalle sakinleri, temizlik çalışması yürüten ekiplere de başarı temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.