Özel İdare play-off maçlarında

Basketbol Bölgesel Liginde ilk üçe girerek Muğla’da düzenlenecek olan 2. lig play-off müsabakalarına katılım hakkı elde eden Özel İdare Gençlerbirliğispor erkek basketbol takımı, Genel Sekreter Abdulkadir Özer’i makamında ziyaret etti.

Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 16:27:52
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Basketbol Bölgesel Liginde ilk üçe girerek Muğla’da düzenlenecek olan 2. lig play-off müsabakalarına katılım hakkı elde eden Özel İdare Gençlerbirliğispor erkek basketbol takımı, Genel Sekreter Abdulkadir Özer’i makamında ziyaret etti. Takım oyuncuları ve teknik heyet ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunan Özel İdare Gençlerbirliğispor kafilesi, Muğla’da gerçekleştirilecek olan play-off müsabakaları öncesi moral depoladı. Karşılaşmalara katılım hakkı elde eden takıma teşekkür eden Genel Sekreter Özer; henüz ilk yılında olmasına rağmen büyük bir özveri ve başarı göstererek Muğla’da yapılacak olan ikinci lige yükselme play-off karşılaşmalarına katılım hakkını elde eden takıma teşekkür ederek başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.