Özel İdare’den silindir ile sıkıştırılmış beton yol

Vali Hulusi Şahin, İl Özel İdaresi tarafından Beşiri’de yeni açılan Ceza İnfaz Kurumu yolunda yapılan “Silindir ile Sıkıştırılmış Beton Yol” da incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 31 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 31.03.2021 11:37:22
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, İl Özel İdaresi tarafından Beşiri’de yeni açılan Ceza İnfaz Kurumu yolunda yapılan “Silindir ile Sıkıştırılmış Beton Yol” da incelemelerde bulundu.  Kaldırım, orta refüj ve 1200 metre uzunluğundaki yolda yapılan çalışmaları yerinden inceleyen Vali Hulusi Şahin, Batman’da yeni denenmeye başlanan SSB yöntemi ile yapılan yol ile yürütülen diğer çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında Vali Şahin’e Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri, İl Özel İdaresi teknik personeli ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.