Özel güvenlik personellerinin sorunları tartışıldı

Türk İş Konfederasyonu’na bağlı Güvenlik İş Sendika üyeleri Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin, Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 13.01.2019 23:23:42
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

 Türk İş Konfederasyonu’na bağlı Güvenlik İş Sendikası Batman il temsilcisi  Halit Karabulut tarafından düzenlenen etkinlikle bir araya geldiler. Etkinliğe Türk İş Konfederasyonu’na bağlı Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Karataş, Ankara 2. Nolu Şube başkanı Murat Elhakan, Van Şube Başkanı Necati  Beyterin’in yanı sıra Batman da Türk İş Konfederasyonu’na bağlı Güvenlik İş Sendika üyeleri katıldı. Türk İş Konfederasyonu’na bağlı Güvenlik İş Sendikası Batman İl Temsilcisi Halit Karabulut tarafından düzenlenen etkinlikte Baş Temsilciler bir çok iş dallarında görev yapan  sendikaya bağlı üyelerin sorunlarını  masaya yatırdılar. Etkinlikte  üyelerin öncelikli çalıştıkları yerlerde güvenli iş için güvenli çalışmaları konusunda soru-cevap şeklinde bilgi alış verişinde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.