Özdemir sorunları Cumhurbaşkanına iletti

AK Parti Batman Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ziver Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.02.2020 16:25:29
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ziver Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı. Milletvekili Özdemir, Cumhurbaşkanı ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanına Batman’da yapılan ve devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi verdiğini belirten Özdemir, kendisinden Batman’daki yatırım ve projelere destek vermesini istediğini sözlerine ekledi. Milletvekili Özdemir, Batman kamuoyundan kendilerine yansıyan yakınmaları da bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek; “Sorunların çözümü için ilgili Bakanlıklar ve kurumların adımlar atması gerektiğini Cumhurbaşkanımıza ilettik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.