Özdemir, esnasın durumunu sordu

Batman'da bulunan AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret ederek esnafın durumunu sordu.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 18:16:13
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman'da bulunan AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret ederek esnafın durumunu sordu. Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret edip Kooperatif Başkanı Şevki Taş'la görüşen Milletvekili Özdemir, pandemi sürecinde esnaflara sağlanan krediler hakkında bilgiler aldı. Kooperatif yetkililerine sağlanan desteklerden dolayı teşekkür eden AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, ''Pandemi sürecinde devletimiz ve hükümetimiz esnafının yanında yer alarak bu süreçte esnafına kredi imkanlarıyla destek olundu. Bizler her zaman esnaf ve vatandaşlarımızın emrinde olacağız'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.