Özdemir'den hibe asfalt müjdesi

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, bozulan köy yollarının onarılması için İl Özel İdaresi’ne 4180 ton asfaltın hibe edildiğini belirtti.

Yaşam Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 17:04:08
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, bozulan köy yollarının onarılması için İl Özel İdaresi’ne 4180 ton asfaltın hibe edildiğini belirtti. Milletvekili Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı sayın Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşmelerde TPAO ve TPİC’in petrol arama faaliyetleri nedeniyle Batman ve köylerinin yollarında meydana gelen bozulmaların giderilmesini talep etmiştik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı sayın Fatih Dönmez’in talimatı ile bozulan yolların onarılması için Batman İl Özel İdaresi’ne 4180 ton asfalt hibe edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.