Özdemir’den gençlik ve spor yatırımları müjdesi

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun daha önce Batman’da açıkladığı spor yatırımları için ödenek onayının çıktığını söyledi.

Gündem Yayın: 06 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.12.2021 17:02:12
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun daha önce Batman’da açıkladığı spor yatırımları için ödenek onayının çıktığını söyledi. Milletvekili Özdemir yaptığı açıklamada; “Davetimiz üzerine Batman’ı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız  Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Batman Merkez ve ilçelerimizin ihtiyaç duyduğu gençlik ve spor yatırım taleplerimizi iletmiş ve bu talepler olumlu karşılanmıştı. Önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanacak protokolden sonra kabul edilen yatırımların ödeneği Batman İl Özel İdaresi’ne aktarılacak ve Batmanımızın ihtiyaç duyduğu gençlik ve spor yatırımlarını ilimize en kısa sürede kazandırmış olacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.