Özadalı’dan başarı belgesi

Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı, görev sürelerini başarı ile tamamlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile vedalaşmak üzere misafirlerini makamında kabul etti.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 12:45:11
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı,  görev sürelerini başarı ile tamamlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile vedalaşmak üzere misafirlerini makamında kabul etti. Kaymakam Özadalı, iş ve işlemlerin yerine getirilmesinde, sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde gösterdikleri üstün gayret ve özveri gösteren İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmış personeli “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.  Erdemli Ortaokulu Müdürü Fatih Tekdemir’e, Sason Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Göktaş’a, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Orçun Gürge’ ye, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Seval Gürge’ye ve İstiklal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mehmet Okkalı’ ya ayrı ayrı belgeleri verildi. Kaymakam Özadalı, “Bu görevi layıkıyla yerine getiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi. Öte yandan ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.