Oymataş köyünden Vali Şahin’e teşekkür

Batman İl Özel İdaresi tarafından Oymataş Köyü grup köy yolunun asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından Oymataş Köyüne bağlı Ünlüce, Şeyhçoban ve Soğuksu mezralarında oturan vatandaşlar, Batman Valisi Hulusi Şahin’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’e ve Oymataş Köyü Muhtarı Mehmet Veysi Şaşmaz’a teşekkür etti.

Gündem Yayın: 13 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.11.2019 17:25:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İl Özel İdaresi tarafından Oymataş Köyü grup köy yolunun asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından  Oymataş Köyüne bağlı Ünlüce, Şeyhçoban ve Soğuksu mezralarında oturan vatandaşlar, Batman Valisi Hulusi Şahin’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’e ve Oymataş Köyü Muhtarı Mehmet Veysi Şaşmaz’a teşekkür etti. Çok zor şartlar altında köy ile Batman merkez arasında gidip gelebildiklerini belirten Oymataş Köyü sakinlerinden Hasan Doksal, “Köy yolumuz köstebek yuvasına dönmüştü, sağ olsun muhtarımız Mehmet Veysi Şaşmaz’ın girişimleri ile sayın Valimiz ve İl Özel İdaresi’nin desteği ile asfaltlama çalışmasının ardından yapılan yol çizgileri ve yol tabelaları ile rahat, güvenli bir yola kavuştuk. Tüm köy sakinleri olarak başta sayın Valimize ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterine, muhtarımıza ve çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.