Öykü'ye umut oldular

Lösemi hastalığıyla mücadele eden ve ilik nakli bekleyen 3.5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve tüm lösemili çocuklara kök hücre bağışında bulunmak amacıyla Batman Demokrasi Platformu üyeleri donör oldu.

Yaşam Yayın: 23 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.01.2019 17:31:20
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Batman Kızılay Kan Bağış Merkezi önünde bağış öncesi platform bileşenleri basın açıklaması gerçekleştirdi. Aralarında KESK, DİSK, Türk-İş, İnsan Hakları Derneği Batman Şubesi, Halkların Demokratik Partisi ve Demokratik Bölgeler Partisi üye ve yöneticilerinin olduğu bağışçılar adına açıklamayı yapan SES Şubesi Eş Başkanı Deniz Topkan, Öykü Arin Yazıcı şahsında ilik bekleyen ve hayata bağlanma umudu taşıyanlara umut olmak amacıyla bağış yaptıklarını söyledi. Topkan, "Bir hayatı kurtarmak amacıyla sadece bugün değil diğer günlerde de dönor olmasını çağrısını yapıyoruz. EMS hastalığının pençesinde binlerce çocuk var. Onlara Öykü Arin şahsında umudu yükseltme ve bilinç oluşturmaya davet ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.