Otogarda hijyen kuralları en üst seviyede

Belediye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Covid-19 salgını nedeniyle maske, sosyal mesafe ve temizlik çalışmaları en üst seviyede tutuluyor.

Yaşam Yayın: 15 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 15.09.2020 15:22:46
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Belediye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Covid-19 salgını nedeniyle maske, sosyal mesafe ve temizlik çalışmaları en üst seviyede tutuluyor. Yetkililer, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verilen ve günde yaklaşık 400 yolcunun giriş çıkış yaptığı Batman Şehirlerarası Otogarında 16 firmanın hizmet verdiğini, terminalin genel temizliğinde hijyen kurallarının en üst seviyede olduğunu belirtti. 16 güvenlik personelinin görev yaptığı ve günde ortalama 35 ile 40 arası otobüsün terminale giriş çıkış yaptığını ifade eden yetkililer; “Terminalimizde Covid-19 salgını nedeniyle yolcu, esnaf ve personelimizin sağlığı için tüm temizlik tedbirleri alınmış durumdadır. Özellikle temizlik, sosyal mesafe ve maske takılması kuralına riayet edilmesi için personelimiz sık sık uyarılarda bulunmaktadır” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.