‘Otogar kaderine terk edildi’

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, esnaflarla bir araya geldi. Müjdeci, “Batman otogarı tamamen kaderine terk edilmiş durumda.

Gündem Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 19:07:52
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki parti heyetiyle birlikte Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, esnaflarla bir araya geldi. Müjdeci, “Batman otogarı tamamen kaderine terk edilmiş durumda. Duvarlarda, yerlerde büyük çatlaklar var. Yerler kirli, banklar kirli, pandemi şartlarının neredeyse hiçbiri burada yok. Türkiye’nin hatta dünyanın birçok noktasından Batman’a gelen insanların şehrimizde ilk gördüğü duraklardan biri olan otogarın bu denli köhne olması şehrimizin markasına büyük zarar veriyor. Otogarda ATM’ler yok, insanlar acil bir ihtiyacı için kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalıyor. Uçaklarda yüzlerce kişinin yan yana yolculuk yaptığını ancak otobüslerde 20 kişinin yan yana oturmasına müsaade edilmemesinin çifte standart olduğunu söylüyorlar. Akaryakıt fiyatları ise bu işin neredeyse görünmeyen yüzü” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.