Otogar, Hal Kompleksi ve Atatürk Parkı incelendi

Vali Hulusi Şahin, Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten çalışma alanlarını yerinde inceledi.

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.07.2020 11:49:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten çalışma alanlarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı ve birim amirlerinin de eşlik ettiği ilçe otogarı, fuar alanı, şehirlerarası otobüs terminali, hal kompleksinde yapılan incelemelerin ardından yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili yerinde yetkililerden bilgi aldı ve Şehirlerarası Otogarın genel bir tadilattan geçirilmesi, Otogar alanında bulunan otobüs parkı, ikmal ve yıkama alanının tahsis edilen yeni yere taşınması talimatını verdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesi Atatürk Parkı’nda yapılacak çalışmaları da yerinde inceleyen Vali Şahin, programın eksiksiz yürütülmesi talimatı verdi. Atatürk Parkı’ndaki incelemesinde Vali Şahin’e, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İsa Çakmak, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Müftü Vekili ve Belediye birim müdürleri eşlik etti. Atatürk Parkı’ndaki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü önceki incelemelerinin ardından Suriye’deki savaştan kaçarak Batman’a sığınan Evin Hacı İbrahim’den çiçek alan Vali Şahin, minik Evin’e oyuncak hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.