Otobüs şoförleriyle bir araya geldiler

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren otobüs şoförleri ile bir araya geldi.

Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 17:00:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren otobüs şoförleri ile bir araya geldi. Meclis üyeleri, İşletme ve İştirakler Müdür ve personelinin de hazır bulunduğu toplantıda şoför personelin karşılaştıkları sorunlar da dinlendi. Toplantıda konuşan Eş Başkanlar, halkın ve personelin hizmet konusunda karşılıklı memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Belediye personeli ile tanışmak, sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirilen buluşma toplantılarında Eş Başkanlar bu kez belediye otobüs şoförleriyle bir araya geldi. Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, şoför personelinin halkla iç içe olduğu, giyim, kuşam ve üsluplarıyla belediyenin aynası konumunda bulunmaları nedeniyle, sunulan hizmeti en iyi şekilde yerine getirmelerini istedi. Tüm belediye personelinin kardeşlik ve hemşehrilik hukuku içinde, saygı, sevgi çerçevesinde görevlerini sürdürmelerini isteyen Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, sürücü personelin görev ve sorumluluklarını bildiklerinden emin olduklarını kaydetti. Kentte 53 otobüsün vardiyalı sistemle sabah-akşam hizmet sunduğunu belirten Eş Başkanlar, Batman’ın ihtiyacı olan yeni otobüslerin alımı için yeterli finansman kaynağının sağlanması durumunda yeni otobüs alımının da gerçekleştirileceğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.