Oto hırsızları yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından oto hırsızlığı yaptığı belirlenen yaşı küçük 2 kişi yakalandı.

Asayiş Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 16:53:18
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından oto hırsızlığı yaptığı belirlenen yaşı küçük 2 kişi yakalandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 6 Ekim 2019 özel  bir şirkete ait ticari aracın çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan titiz ve çok yönlü çalışmalar neticesinde, aracın Batman'da bir mahallede olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Açıklamada, "7 Ekim 2019 günü yapılan operasyon neticesinde çalıntı araçla birlikte yaşı küçük 2 şahıs yakalanmıştır. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu araç müştekisine teslim edilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınan yaşı küçük 2 şüpheli şahıs Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilmiş olup, Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevki gerçekleştirilmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.