OSB’DE YENİ FABRİKALAR AÇILIYOR

Vali Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgesi 4. ilave 6. etapta devam eden altyapı çalışmalarını ve fabrika inşaatlarını yerinde inceledi.

Gündem Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 19:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgesi 4. ilave 6. etapta devam eden altyapı çalışmalarını ve fabrika inşaatlarını yerinde inceledi.

“6 BİN CİVARINDA İSTİHDAM VAR”

Parsel tahsis işleminin ardından fabrika inşaatlarının yükselmeye başladığı alanda incelemelerde bulunan Vali Şahin, OSB’de yürütülen genişletme çalışmalarına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bir yıl önce 29 parselin sanayicilere tahsis edildiğini ifade eden Vali Şahin, “Pandemi döneminde bile durmaksızın burada yoğun bir mesai uyguladık. Sanayicilerimizin fabrikalarını inşa ederken bizler de aynı anda altyapı çalışmalarını tamamlamaya çalışıyoruz. Şu anda OSB’de 6 bin civarında istihdam var. Buranın da devreye girmesiyle birlikte 10 binli rakamlara ulaşacağımızı düşünüyoruz ” dedi.

16 TEKSTİL SANAYİCİSİNE ARSA TAHSİSİ

OSB’de 51 adet tekstil fabrikasının üretim yaptığını ifade eden Vali Şahin, “Bu yeni alanda da 16 tekstil sanayicimize arsa tahsisi yaptık. Aslında şu anda OSB’nin yarıdan fazlasını tekstil sektörü oluşturmaktadır. Bu da tekstilcileri ne kadar desteklediğimizin en iyi örneğidir” diye konuştu. OSB’de yürütülen diğer hizmetleri de değerlendiren Vali Şahin, OSB Çarşısının hizmete açıldığını ve makina parkının da güçlendirildiğini ifade etti. 

“BATMAN MODERN BİR ŞEHİRDİR”

Daha sonra Cumhuriyet gazetesindeki yazısında Batmanla ilgili olumsuz ifadelere yer veren köşe yazarına tepki gösteren Vali Şahin, “Cumhuriyet gazetesinde bir köşe yazarının yazısında Batman’la ilgili yakışıksız ifadeler yer aldı. Bunu kınıyorum. Batman modern bir şehirdir. İnsanları kıymetli, çalışkan, üretken ve memleket sevdalısıdır. Anadolu’yu hiç bilmeden ve tanımadan böyle jakoben ifadelerle bizim güzel insanlarımızı karalamak kimsenin haddi değildir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.