‘Ormanlar Kralı’ tiyatrosuyla eğlendiler

Batman Belediyesi Ocak ayı Kültür ve Sanat etkinlikleriyle çocukları tiyatro ile buluştururken aynı zamanda eğitici tiyatro oyunlarıyla da hayal dünyalarını zenginleştiriyor.

Yaşam Yayın: 28 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.01.2019 14:29:34
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Ocak ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında birçok çocuk tiyatro oyunuyla çocukları ağırlayan Batman Belediyesi, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde hafta sonu ‘Ormanlar Kralı’ adlı tiyatro oyunuyla çocuklara eğlence dolu anlar yaşattı. Ormanın gizemli dünyasının tiyatro oyunuyla sahnelendiği ‘Ormanlar Kralı’ tiyatro oyununu yüzlerce çocuk ilgiyle izledi. Çocuklarıyla tiyatro oyununu izlemeye gelen ebeveynler bu tür eğitici tiyatro oyunlarıyla çocukların eğlenerek öğrendiklerine vurgu yaparak, programların hazırlanmasında emeği geçen Batman Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.