‘Onurlu mücadelesinin şahidiyiz’

Ak Parti Batman İl Başkanlığı, Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin vefatı ile ilgili olarak İl Başkanlığı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 13:31:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti Batman İl Başkanlığı, Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin vefatı ile ilgili olarak İl Başkanlığı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına Ak Parti Tanıtım Medya başkanı Cuma Dişikırık, Ak parti Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Gözkeser, Kadın kolları Başkanı Mevlüde Bilici, partililer ve bazı vatandaşlar katıldı. Ak Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından hazırlanan metni okuyan Dişikırık, Mısır’ın siyasi tarihinde ilk kez demokratik seçimlerle Cumhurbaşkanı seçilen Muhammed Mursi’nin özgürlük ve adalet hasretiyle hakka yürüdüğünü belirtti. Dişikırık, “İnandığı dava uğruna ömrünü adayan Mursi, Mısır halkı için verdiği insanlık mücadelesinde zalim bir cunta zihniyetiyle devrilmiştir. 2 Bin 357 gündür Mısır zindanlarındaki direniş destanını sürdüren Muhammed Mursi, zalimlerin mahkemesinde şehadete yürümüştür. Biz Mursi’nin verdiği onurlu mücadelesinin ve şehadetinin şahidiyiz. İnsanlık zulme direnenleri ve zulmeden zalimleri unutmayacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.