Onlara ‘engel’ yok

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kozluk Gençlik Merkezi, engelli vatandaşlara yönelik spor tesislerinde bir dizi etkinliğe imza atmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 16:00:51
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kozluk Gençlik Merkezi, engelli vatandaşlara yönelik spor tesislerinde bir dizi etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Sadece engelliler gününde değil, her zaman engelli vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, antrenörlerin kendileriyle yakından ilgilendiğini söyledi. Alağaş; “Engelli vatandaşlarımızı onların istediği zamanlarda spor salonumuza gelip Dart, Balon Oyunları, Matrak, Halay, Voleybol, Basketbol, Futbol ve istedikleri tüm oyunları onlarla oynuyoruz. Başarılı çalışmalar yapan Gençlik Merkezimiz, onların önündeki tüm engellileri spor yapmalarını sağlayarak kaldırıyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.