‘Önemli çalışmalar yaptık’

AK Parti İl Teşkilatı Batman ve ülke gündemiyle ilgili olarak mensuplarıyla Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 01 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 01.09.2019 17:50:58
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Açıklamaya Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, Merkez ilçe Başkanı Yunus Bülbül, İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç ve  İl Meclis Üyesi A. Vahap Akbaş katıldı.  Milletvekili Özdemir, yapılan hizmetler ve yatırımlar ilgili bilgilendirmede bulundu. Özdemir, “Teşkilatlarımızla birlikte ilçe, belde, il teşkilatlarımız, gençlik-kadın kollarıyla bir araya geldik. Ayrıca ikinci etap olarak tüm ilçelerimizde muhtarlarımızla görüşerek, yüz yüze onları dinleyerek, köylerin sıkıntı veya problemleriyle ilgili kırsalda çalışmalarımız oldu. Önemli çalışmalar yaptık. Çok iş yapıyoruz, çok hizmet üretiyoruz ama biz bunları yerelde de tam manasıyla pazarlayamıyoruz. Batman’a ilişkin tüm talep ettiklerimizi, programda olan, devam eden veya program veya planlamaya dahil etmek istediğimiz her şeyi Karayolları Bölge Müdürü, tüm ekibi ve bizim ekibimizle beraber oturup Batman’ın tüm ulaşım sorununu masaya yatırdık” dedi.

“TALEPLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Batman-Hasankeyf yolu, Batman’ın çıkışında 20. kilometreye kadar olan yüzde 75’i bitmiş ve devam ettiğini belirten Milletvekili Özdemir, “Dıfne, Hasankeyf’i geçtikten sonra yeni köprüylen beraber oradaki proje değişikliği yapıldı ve tünelle geçiş sağlandı. İkinci tüpün de çalışması var; o da kısa bir sürede, 600 metrelik tünel de devreye girecektir. O yol köprüyle beraber trafiğe açılacak.  Kayapınar kavşağı da  yıl sonuna varmadan devreye alınacak ve bitmiş olacak. Tarihi  181 metrelik Perpıra Köprüsünün restorasyon çalışmaları devam ediyor. Çevreyolunda, stadyumun önünde bir kavşak ihtiyacımız var.  Çünkü yarın, öbür gün bir hastanemiz orada olacak ve yeni şehirleşme alanıdır. Batman- Sason- Muş yolu olarak, malumunuz Batman’dan Sason’a kadar gidebiliyorsunuz ama geri kalan çıkmaz, kör bir nokta gibi görünüyor. Taleplerimiz devam ediyor. 85 kilometrelik bir güzergah. Onu zaten biz Derince’ye kadar standardında yükselterek yolu yapıyoruz. Beşiri’de cezaevi inşaatları devam ediyor. Yaklaşık 900 civarında personel istihdamı olacak” diye konuştu.

“MÜLAKATLAR ŞEFFAF OLMAKTADIR”

Sağlıkta Türkiye ortalamasının gerisinde olduklarını ifade eden Milletvekili Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü : “Bir süreçte sağlıkta sanki geri kaldık gibi. Türkiye ortalamasının çok çok gerisindeyiz; ondan dolayı da hızlı bir şekilde sağlık işlerindeki arkadaşlarımızla beraber takip ediyoruz. Batman’ın gündemini uzun süre işgal eden 200 yataklı hastanemizle ilgili durumu takip ediyoruz ama henüz bir sonuç almadık.  Hastaneyi bir an önce bitirmek için sürekli takipçisi olacağız. Gercüş ve Hasankeyf yeni devlet hastaneleri bildiğiniz gibi hizmete girdi. Sason Devlet Hastanesi’nde de 10 daire, lojmanla beraber temelini attık ve hızlı bir şekilde inşaatı devam ediyor. Bizim dönemimizde her şey, bütün mülakatlar şeffaf olmaktadır. İş-Kur’a müracaat eden vatandaşların oradaki KPSS puanına göre yapılmaktadır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.