‘Öncelik Batmanlılara verilsin’

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, TPAO tarafından alınacak olan 50 işçi için önceliğin Batman’a verilmesini istedi.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.01.2022 10:35:14
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, TPAO tarafından alınacak olan 50 işçi için önceliğin Batman’a verilmesini istedi. Yıldız, yaptığı açıklamada, “TPAO’ya alınacak 50 işçi için Batman’a ayrılan kontenjan için öncelik, hatta hepsi Batman’dan alınsın ve Batman halkına daha öncelik sağlanmasını istiyoruz. Batman gençliğinin istihdam edilmesini istiyoruz. Petrolün en çok çıktığı yer Batman’dır. O zaman Batman’ın işsiz gençlerine öncelik verilmeli, mülakatsız alım yapılmalı, zengin çocuklarına değil, fakir çocuklarına öncelik verilmeli. Eğer torpille işe alınacaksa sabaha kadar başını secdeden kaldırmasanız bu vebalin altından kalkamazsınız. Madem Hz. Ömer'in siyasetinden bahsediyorsunuz, o zaman Hz. Ömer gibi davranın. Allah emaneti ehline ver diyor yandaşa ver demiyor” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.