‘Önceliğimiz insanımızdır’

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. A. Akif Gür ve beraberindeki heyet Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 15:05:55
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. A. Akif Gür ve beraberindeki heyet Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler. Milletvekili Özdemir ve İl Başkanı Gür ve il teşkilatı ile birlikte hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hastalarla yakından ilgilenen Özdemir ve Gür "Hasta ve hasta yakınlarımızın morallerini yüksek tutmak lazım, moralleri ne kadar yüksek olursa hastaların kendini daha iyi hissedip tedavileri de o kadar iyi olur. Ayrıca Hastalarımızın hastane personellerimizin verdiği hizmetten memnun olduklarını görmek bizleri daha da mutlu ediyor, bizim önceliğimiz insanımızdır" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.