ONAT YAŞAMA VEDA ETTİ

Recaban aşiretinden rahmetli Selim Onat'ın oğlu TPAO emeklisi Heyves Onat yakalandığı hastalık sonucu hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 02 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 02.06.2020 15:03:02
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Recaban aşiretinden rahmetli Selim Onat'ın oğlu TPAO emeklisi Heyves Onat yakalandığı hastalık sonucu hayatını kaybetti. Bir süre önce yakalandığı hastalıktan tedavi gören 56 yaşındaki Heyves Onat önceki gün yaşama veda etti.  Uzun yıllar TPAO'da çalışan Onat camiada sevilen isimdi. 50 yıldan bu yana Meydan mahallesinde oturan Heyves Onat'ın ölümü mahalle sakinleri ve Türkiye Petrolleri çalışanlarını üzüntüye boğdu. Onat ailesi, akraba ve sevenleri tarafından Receban köyünde toprağa verildi. Salgın hastalıktan taziye kurmadıklarını belirten kardeşi Osman Onat, "Cenaze ve taziye dileklerini bildiren, herkesten Allah razı olsun" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.