Ömürlerini 4 engelli çocuklarına adadılar

Batman’da, 30 yıldır hayatlarını 4 engelli çocuğuna adayan Fatima ve Ali Güler çifti, diğer anne ve babalara örnek oluyor. GAP Mahallesinde yaşayan Fatima ve Ali Güler çifti, ömürlerini engelli çocuklarına adadı.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:36:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da, 30 yıldır hayatlarını 4 engelli çocuğuna adayan Fatima ve Ali Güler çifti, diğer anne ve babalara örnek oluyor. GAP Mahallesinde yaşayan Fatima ve Ali Güler çifti, ömürlerini engelli çocuklarına adadı. Kimisi yüzde 95, kimisi ise yüzde 100 oranında spastik engelli olan biri yatalak 4 çocuğunun bakım ve sağlık ihtiyaçlarını karşılayan Güler çifti, diğer anne ve babalara örnek oluyor. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayıp zamanlarının büyük bir bölümünü çocuklarıyla geçiren Güler çifti, yaşları ilerlemesine rağmen çocuklarına bir bebek gibi bakıyor. Anne Fatima Güler, 11 çocuğundan Alaattin (39), Hıvzullah (29), Mehmet Emin (27) ve Muhammed Güler’in (20), küçük yaşta G82. 1-Spastik parapleji (kısmi felç) hastalığına yakalanarak engelli duruma geldiğini belirtti. Anne Güler, engelli bir diğer çocuğu Mesut Güler’in ise hayatını kaybettiğini belirtti. Çocuklarının bebekler gibi bezlerini değiştirip, yemeklerini yedirip ve banyolarını yaptırdığını ifade eden anne Güler, bunun Allah’ın bir imtihanı olduğunu kaydetti. Yaşadıkları bunca zorluğa rağmen Allah’a şükretmekten geri durmayan Güler çiftçinin bu davranışı takdir topluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.