Omuriliğindeki tümörden kurtuldu

Yıllardır idrar kaçırma şikâyeti olan Muhbettin Türkan, farklı merkezlerde üç defa idrar yollarından ameliyat olmasına rağmen şikayetinin nedeni idrar yolları değil, omurilik tümörü çıktı.

Yaşam Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 19:24:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yıllardır idrar kaçırma şikâyeti olan Muhbettin Türkan, farklı merkezlerde üç defa idrar yollarından ameliyat olmasına rağmen şikayetinin nedeni idrar yolları değil, omurilik tümörü çıktı. Yıllardır idrar kaçırma şikâyeti olan Muhbettin Türkan, farklı merkezlerde üç defa idrar yollarından ameliyat olmasına rağmen şikayetlerinin daha da artması nedeni ile rutin muayene için Dünya Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniğine başvurdu. Beyin Cerrahi Op. Dr. Mustafa Başaran, hastanın mevcut şikayetlerinin idrar yollarındaki bir problemden kaynaklanmayıp omurilik sinir orjinli bir hastalık olduğu düşüncesi ile gerekli tetkik ve radyolojik değerlendirmesini gerçekleştirdi. Çıkan sonuçlarla hastanın omuriliğinde 3 cm. çapında omurilik tümörü saptandı. Dünya Hastanesi’nin ileri tıbbi teknolojisi ve Op. Dr. Mustafa Başaran’ın deneyimli cerrahisi ile tümör başarılı bir ameliyatla çıkarıldı. Muhbettin Türkan, hem idrar yolu şikayetlerinden hem de omuriliğindeki tümörden kurtulmuş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.