ÖLÜMLER TAVAN YAPTI

Son 4 günde 15 ölüm yaşandı

Gündem Yayın: 16 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.11.2020 17:12:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son 4 günde 15 ölüm yaşandı

Pandeminin yaşandığı tarihten bu yana Batman'da korona virüsten ölenlerin sayısı 300'ü geçerken, günden güne artan ölümlü vakalar korkutucu boyutlara ulaştı. 2019 Aralık ayında Çin'den tüm dünyaya yayılan korona virüs can almaya devam ediyor. Yaz aylarının bitmesinin ardından yeniden tırmanışa geçen korona virüsün hızı kesilemiyor. Avrupa ülkelerinin çoğunda ikinci dalga yaşanırken bir çok ülke yeniden karantina ve sıkı tedbirler almaya başladı. Türkiye'nin de bir çok ilinde gittikçe artan vakalara her gün yenileri  eklenmekteyken Batman'da da vaka ve ölümlerde tırmanışlar sürüyor.

24 SAAT'TE 8 ÖLÜM

12 Kasım Perşembe günü ile 16 Kasım tarihlerinde Batman merkez ve ilçelerindeki  vatandaşların yanı sıra Bismil, Şırnak, Kurtalan ile çevre il ve ilçelerden gelip tedavi gören vatandaşlardan 15 kişi hayatını kaybetti. Sadece 15 Kasım Pazar günü 8 kişinin hayatını kaybetmesi ve  Batman haritasının kırmızıdan  yeşile dönmesinin ardından haritanın tekrar kırmızıya dönmesi vakanın boyutlarını  yediden gözler önüne serdi.  12 Kasım ile 16 Kasım tarihlerinde hayatını kaybedenlerden  A.Ö., M.E., N.T., S.Ö., S.G., M.Ç., C.O., O.B., P.Y., N.D., M.Ö., N.T., A.S., İ.B. ve N.S. getirildikleri ilçelerde ve kentin değişik mezarlıklarında toprağa verildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.