‘Okuyan bir nesil yetiştirmek zorundayız’

Batman’da açılan kitap fuarını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şimşek, “Gelişen toplumlar için okuyan bir nesil yetiştirmek zorundayız” dedi.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 16:31:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

​Batman’da açılan kitap fuarını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şimşek, “Gelişen toplumlar için okuyan bir nesil yetiştirmek zorundayız” dedi. HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şimşek, beraberindeki heyetle birlikte Batman’da açılan kitap fuarını ziyaret etti. HÜDA PAR İl Gençlik Kolları heyeti, burada yazar ve yayın evleri sahipleriyle bir süre sohbet edip kitap satın aldı. Fuar ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Şimşek, okuma oranlarının azaldığı bir zaman diliminde düzenlenen kitap fuarının şehirlere önemli katkı sağladığını söyledi. Şimşek, "Türkiye’de okuma oranının gittikçe düştüğü, kitap ihtiyaç sıralamasının daha gerilere gittiği bir ülkede, kitap fuarına böyle bir ilgi bizi sevindirdi. Ancak sadece ilgi olması yeterli değil. Alınan kitapların okunması ve irdelenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu fuarın açılmasında katkısı bulunanları tebrik ediyorum. Kitap fuarları her sene açılmalıdır. Stantları gezdik, yazarlarla görüştük. Yazarların çoğu da ilginin çok fazla olduğunu söylediler. İlginin geçen senekinden fazla olduğunu ifade ettiler. Bu da sevindirici bir gelişmedir. Bu gibi çalışmalara HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları olarak bizler de destek veriyoruz. Çünkü gelişen toplumlar için okuyan bir nesil yetiştirmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.