Okuryazarlık Seferberliği’nde başarı

Vali Ahmet Deniz, “Okuryazarlık Seferberliği” kapsamında Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlkokulunda açılan kursu ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 29.04.2018 10:19:20
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Kurslara katılan kursiyerlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Deniz, "Batman Her Yerde Okuyor", "Çocuğumu Seviyorum Ana Sınıfına Gönderiyorum” projesi ile büyük başarı yakaladık, Bu bir emeğin, çabanın ürünü. İnşallah okuryazarlık seferberliğinde de Batman’ı hak ettiği yere hep beraber taşıyacağız" dedi. Kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, kursiyerlerin sorun ve isteklerini dinleyen Vali Deniz, kendilerine başarılar diledi. Ziyaret sırasında kendisini karşılayan öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.