Okulları renklendirdiler

Kozluk ilçesinde görev yapan eğitimci Murat Işık’ın başlattığı ve geçtiğimiz günlerde Batmanlı dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin’in de destek verdiği ‘Köy Okullarımızı Renklendiriyoruz’ kampanyasında 12 okul rengarenk bir görünüme kavuştu.

Yaşam Yayın: 26 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2020 12:24:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kozluk ilçesinde görev yapan eğitimci Murat Işık’ın başlattığı ve geçtiğimiz günlerde Batmanlı dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin’in de destek verdiği ‘Köy Okullarımızı Renklendiriyoruz’ kampanyasında 12 okul rengarenk bir görünüme kavuştu. Yaklaşık iki ay önce başlayan kampanyada boyanan 12. Okul, Kozluk ilçesindeki Geyikli İlkokulu oldu. öğretmenler gününde bile boş durmayan eğitimciler okulu boyarken, kendilerini ziyaret eden İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, günlerini kutlayarak karanfil hediye etti. Öğretmen Murat Işık, “Kampanyamızda bugün on ikinci okulu boyarken ne kadar yol aldığımızı düşündüm. 10 gönüllü̈ öğretmenle başladığımız bu yolculukta bugün 60’ın üzerinde gönüllüye ulaşıp köy okullarının duvarlarını renklendirmeye devam ediyoruz. Hiç̧ bir karşılık beklemeden kilometrelerce yol gelip amaçları sadece geleceğimiz olan öğrencilerin okul duvarlarını temiz ve rengarenk yaparken onların hayallerine de dokunmak olan gönüllü ekibimizin fedakarca çalışmalarından dolayı her bir arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Her okula ayrı bir heyecan ve neşe ile buluştuğumuz öğretmen, hemşire, mühendis, öğrenci ve diğer mesleklerden gönüllülerle küçük dokunuşların büyük mutluluklar getirdiğini o öğrencilerin gözlerinden görebiliyoruz. Duvarları renklendirirken yüreklere dokunuyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenliğin sadece masa başında ders anlatmak olmadığını gerektiğinde anne, gerektiğinde baba, gerektiğinde öğrencinin yaşam alanını güzelleştiren bir boya ustası olabileceğine inanıyoruz. Bu özel günde İlçe Kaymakamımız Eyyüp Güngör ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Toprak, gönüllü ekibimizi boyama etkinliğinde ziyaret edip karanfillerle öğretmenler günümüzü kutladılar. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Kampanyamıza ilk günden beri destek ve yakın ilgisinden dolayı Sanatçı Ahmet Güneştekin ve Jotun Turkiye boyaya desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.