Okullarda ağız ve diş sağlığı seminerleri

Batman Belediyesi, ağız ve diş sağlığı haftası dolayısıyla 20-26 Kasım tarihleri arasında okullarda çocuklara yönelik ağız ve diş sağlığı seminerleri gerçekleştiriyor.

Sağlık Yayın: 23 Kasım 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.11.2018 21:19:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ BAKIM SETİ HEDİYE

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince organize edilen ağız ve diş sağlığı konulu seminer programlarında farklı okullarda öğrencilerle bir araya gelindi. Seminerlerde koruyucu ağız ve diş sağlığının önemine değinilirken bunun sağlıklı bir yaşamın önemli bir parçası olduğuna dikkat çekildi. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli diş hekimi tarafından verilen seminerlerde ağız ve diş bakımı konusunda uygulamalı eğitimler de verildi. Düzenlenen seminerlerle 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde okullarda şuana kadar 4 bin öğrenciye ulaşılarak ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık oluşturuldu. Düzenlenen bu farkındalık eğitimlerinin okullarda devam ettirileceğini açıklayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, ‘Seminerlerin bitiminde Belediye Sağlık Merkezi personelimizce öğrencilere ağız ve diş bakım seti hediye ediyoruz.  Sağlık merkezimizde bulunan diş polikliniğinde ise diş çekimi, diş dolgusu, diş temizliği, grafi çekimlerimiz halkımıza ücretsiz bir şekilde verilmektedir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.