Okullar arası dart şampiyonası yapıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dart İl Temsilciliğinin birlikte düzenlediği ve Okul Sporları faaliyet programında yer alan dart şampiyonası 70 okulun katılımıyla yıldızlar ve gençler kategorilerinde sona erdi.

Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 16:35:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dart İl Temsilciliğinin birlikte düzenlediği ve Okul Sporları faaliyet programında yer alan dart şampiyonası 70 okulun katılımıyla yıldızlar ve gençler kategorilerinde sona erdi. Batman Okul Sporları Dart şampiyonası Yıldız Kızlar-Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler Kategorileri Toplamda 70 okulun katılımıyla adeta katılım rekoru kırıldı.  Yıldız Kızlar kategorisine 12, Yıldız Erkekler kategorisine 19, Genç Kızlar kategorisine 17, Genç Erkekler kategorisine 22 okulun sporcusu dereceye girmek için yarıştı. Turnuvanın büyük bir heyecan ve çekişmeli müsabakalar sonucunda bitirildiğini belirten İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Spor çalışanlarına, hakemlerimize, antrenörlerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese TBBDF Batman il temsilciliği olarak teşekkür ederiz. Ayrıca dereceye giren sporcularımıza bölge maçlarında başarılar dileriz” dedi. Katılım sağlayan tüm okullara ve emeği geçenlere teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, aynı başarının grup ve üst turlarda da gösterilmesi temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.