OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul ziyaretleri kapsamında Kuyubaşı İlkokulunu ve Dicle İlkokulunu ziyaret etti.

Gündem Yayın: 18 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.11.2020 11:46:23
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul ziyaretleri kapsamında Kuyubaşı İlkokulunu ve Dicle İlkokulunu ziyaret etti. Müdür Kurtaran, okul ziyaretinde okuldaki çalışmalar hakkında Okul Müdürü Şükrü Adsan'dan bilgi aldı. Sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet edip öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran; öğrencilerle sohbetinde öğrencilerin maske, mesafe ve temizlik konularında son derece özen gösterdiklerinden dolayı kendilerini tebrik etti.  İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran, Kuyubaşı okulu ziyaretinin ardından Dicle İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Ömer Obut'tan devam eden yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.