OKUL İNŞAATLARINA İNCELEME

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; yapım, onarım ve güçlendirme çalışmaları devam eden okul binalarını ziyaret etti.

Eğitim Yayın: 07 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 07.08.2021 10:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

İl Müdürü Kurtaran, ilk olarak Belde Mahallesinde Hayırsever Sadık Okçu tarafından annesi merhume Halime Okçu adına yapılan 6 derslikli anaokulunu ziyaret ederek yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, daha sonra Belde Mahallesinde yapımı devam eden 8 derslikli Özel Eğitim Anaokulu, 12 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu ve 16 derslikli Ortaokul inşaatlarını inceledi. Son olarak Kültür İlkokulu ve Kültür Ortaokulunda devam eden güçlendirme ve tadilat çalışmalarını inceleyen İl Müdürü Kurtaran, çalışmaların yeni eğitim-öğretim yılına yetişmesi konusunda yetkililere talimat verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.