Oğuzcan’ın ismi parka verildi

Batman Belediyesi’nin sevilen simalarından olan ve Elazığ-Diyarbakır karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Hüseyin Oğuzcan’ın ismi Belde Mahallesinde yapımı tamamlanan parka verildi.

Gündem Yayın: 13 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.11.2019 17:35:50
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Belediyesi’nin sevilen simalarından olan ve Elazığ-Diyarbakır karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Hüseyin Oğuzcan’ın ismi Belde Mahallesinde yapımı tamamlanan parka verildi. Elazığ-Diyarbakır karayolunda geçirdiği elim trafik kazası sonucu yaşama veda eden Batman Belediyesinin sevilen siması Hüseyin Oğuzcan; Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde 28.02.2013 yılında Mimar olarak göreve başlamıştı. Mesai arkadaşlarının Hüseyin Oğuzcan’ın isminin yaşatılması talebini olumlu değerlendiren Batman Belediyesi Meclisi, Ekim ayındaki meclis gündeminde konuyu değerlendirerek Belde Mahallesi İMKB Belde Lisesi yanında açılışı gerçekleştirilen parka, Hüseyin Oğuzcan’ın isminin verilmesi teklifini kabul etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.