‘Öğretmenlik değerli bir meslektir’

Vali Ahmet Deniz, merkeze bağlı Kocalar ve Akoba köylerini ziyaret ederek, köy okullarında incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 23.05.2018 11:40:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocalar köyünü ziyaret eden Vali Deniz, köyün ilkokul ve ortaokulunda incelemelerde bulundu. Sınıflarda eğitim-öğretim gören öğrencileri ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Deniz, öğretmenliğin değerli bir meslek olduğunu vurgulayarak, “Toplumun değişmesi ve gelişmesi eğitimli ve sağlıklı nesiller yetişmesine bağlıdır. Çünkü toplumu değiştirecek ve geliştirecek olan eğitimcilerdir. Sizlerden aile ziyaretlerine önem vermenizi istiyorum. Ailelerimize birlik ve beraberliğimizi, vatan, millet ve bayrak sevgisini her fırsatta anlatmalıyız" dedi.

“EN GÜZEL HEDİYE KİTAPTIR”

“Batman Her Yerde Okuyor” kampanyası kapsamında her fırsatta öğrencilere, öğretmenlere ve vatandaşlara kitap hediye eden Vali Deniz, köy ziyaretleri sırasından öğretmen ve öğrencilere kitap hediye ederek, en güzel hediyenin kitap olduğunu ifade etti. Daha sonra köyün taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Akoba köyüne geçen Vali Deniz, köy okulunda incelemelerde bulunarak, öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.  Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, kendilerine kitap hediye etti. Daha sonra köyün taziye evinde köy halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.