‘Öğretmen Buluşmaları’ programı gerçekleştirildi

Doktorasını tamamlayan ve halen doktora eğitimi gören öğretmenlerin katıldığı ‘Öğretmen Buluşmaları’ programı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında Öğretmenevinde gerçekleşti.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 12:18:06
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Doktorasını tamamlayan ve halen doktora eğitimi gören öğretmenlerin katıldığı ‘Öğretmen Buluşmaları’ programı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında Öğretmenevinde gerçekleşti. 2023 Eğitim Vizyonunun da değerlendirildiği öğretmen buluşmalarında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: “Değerli arkadaşlar hepiniz farklı alanlarda akademik çalışmalar yapıyorsunuz. Doktora yapan arkadaşlarla bir araya gelelim Batman için neler yapabiliriz onu konuşalım istedik. Biz burada sizin ufkunuzdan, sizin yaklaşımınızdan yararlanmak istiyoruz” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın konuşmasının ardından program, öğretmenlerin görüş ve önerilerini ifade etmeleriyle devam etti. Toplantıya 16 farklı alanda doktora çalışması yapan 27 öğretmen katıldı. Gerçekleşen programda Şube Müdürleri Abdurrahman Kardaş, Cemal Konakçı ve İshak Büyükkaya da hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.