Öğrencileriyle yarım asır sonra buluştu

İlk görev yeri olan Batman’ın Gercüş ilçesine gelen 70 yaşındaki emekli öğretmen Şükriye Coşkun, öğrencilerini ziyaret edip hasret giderdi.

Yaşam Yayın: 09 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 09.06.2019 14:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

İlk görev yeri olan Batman’ın Gercüş ilçesine gelen 70 yaşındaki emekli öğretmen Şükriye Coşkun, öğrencilerini ziyaret edip hasret giderdi. İlk göz ağrısı olan okulun bahçesinde dolaşıp fotoğraf çektiren Şükriye öğretmen, 47 yıl önceki öğrencileri ile görüşüp duygu dolu anlar yaşadı. İlk görev yeri olan Gercüş Lisesini ve öğrencilerini ziyaret ettiğini söyleyen Coşkun, “Mezun olduğum yıl burada göreve başladım. 47 yıl sonra hepsi beni arıyorlarsa hepsi bana saygılarını sunuyorlarsa bu her halde karşılıklı bir sevgi iletişimindendir. Buraya geldiğimde çok duygulandım, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Henüz 20 yaşında Ayvalık’tan Gercüş’e geldim. Burada göreve başladım bu insanlar beni bağırlarına bastılar. Çok gençtim beni gerçekten bir sevgi çemberine aldılar” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.