Öğrencilerin giyim ihtiyaçları karşılanıyor

İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ücretsiz kıyafet imkânı sağlayan Türk Kızılayı, Batman Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde kız ve erkek öğrencilere yönelik olarak hizmet vermeye başladı.

Yaşam Yayın: 11 Aralık 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 11.12.2021 10:18:22
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

2021 Yılı itibariyle Türkiye genelinde 47 mağaza açmış olan Türk Kızılayı, bu proje ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yeni ürünleri ulaştırmayı hedefliyor. Ürünlerin hepsi ülkenin en tanınmış markalarınca Kızılaya yapılan bağışlardan oluşuyor. Açılan butiklerde bulunan kadın ve erkek deneme kabinlerinde öğrenciler istedikleri kıyafetleri deneyip hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Öğrencilerin faydasına olan tüm çalışmalara destek veren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerimizin istedikleri kıyafetlere hiçbir ücret ödemeden ulaşabilmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Öğle yemeği ve giyim ihtiyaçlarının Batman Üniversitesinde ücretsiz olarak karşılanabildiğini belirten Rektör Demir, öğrencilerin derslerine odaklanabilmesi için gerekli zemini oluşturma çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.