Öğrenciler yol projesi hazırladı

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici’yi ziyaret eden bir grup ortaokul öğrencisi, köylerine ulaşımı sağlayan ve bozulan 1 kilometrelik yolun onarılması için hazırladıkları projeyi verdiler.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.01.2019 16:24:36
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Köy okulunda okuyan ortaokul öğrencileri, bozuk olan köy yolunun onarılması için proje hazırladılar. Bununla yetinmeyen öğrenciler, ziyaret ettikleri Kozluk Kaymakamı Osman Bilici’ye projeyi vererek, destek istediler. Kozluk ilçesine bağlı Kamışlı köyü Hayrettin Konak Ortaokulu Müdürü Osman Yakut, Müdür Yardımcısı Yunus Kulu ve bir grup 6. sınıf öğrencisi, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici’yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Bilici, okulun genel durumuyla ilgili Okul Müdürü Osman Yakut’tan bilgi aldıktan sonra öğrencilerle sohbet etti. Sohbetin ardından öğrenciler, Kamışlı-Koçaklar-Duygulu Grup köy yolu ile okul arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik yolun asfaltlanması için hazırladıkları projeyi Kaymakam Bilici’ye sunarak taleplerinin karşılanmasını istediler. Kaymakam Bilici de, öğrencilerle beraber hazırladıkları projeyi inceleyerek öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerle birlikte harita üzerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Bilici, imkanlar dahilinde öğrencilerin isteklerinin yerine getirileceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.