Öğrenciler ücretsiz tıraş edildi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Yurdunda Halk Eğitim Merkezi destekli açılan ‘Kuaförlük’ kursunda yüzlerce öğrenci ücretsiz tıraş hizmetinden faydalanıyor.

Yaşam Yayın: 13 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 13.05.2019 15:56:50
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Yurdunda Halk Eğitim Merkezi destekli açılan ‘Kuaförlük’ kursunda yüzlerce öğrenci ücretsiz tıraş hizmetinden faydalanıyor. ‘Bir Makasta sen at’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten kurs eğitmeni Zülküf Başak, kısa zamanda 3 okul ve 2 medresede eğitim gören yaklaşık 300 öğrenciyi ücretsiz traş ettiklerini söyledi. Bir ay gibi bir zaman diliminde Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen Lisesi, Özel Eğitim ve Uygulama Okulu, Arapkent ve Hayriye Medreselerindeki öğrencileri 6 kişilik kadroyla hizmet verdiklerini belirten eğitimci Zülküf Başak, projelerinin her geçen gün büyük ilgi gördüğünü söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.