Öğrenciler temiz çevre için çöp topladı

Batman’ın Gercüş ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulunda bulunan öğrenciler, ilçede bulunan cadde, aile ve çocuk parklarında düzenlenen çöp toplama etkinliğine katıldı.

Yaşam Yayın: 12 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.11.2018 21:32:54
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Öğrenciler, sınıf öğretmenleri ile ilçede bulunan parkların çöplerini toplayıp çevre temizliğini yaptı. Çevre temizliğinin öneminin her geçen gün artığını ve çevrenin insanoğlunun tüketim hırsına yenildiğini belirten öğretmenler, öğrencilere erken yaşta çevreyi koruma ve gelecek nesillere şimdiden sorumluluk kazandırmak amacıyla çöp toplama etkinliği düzenlediklerini ifade etti. Parklarda çöpleri toplayan öğrenciler ise, çevre temizliği esnasında çok sigara izmaritlerini denk geldiklerini belirten bu konuda büyükleri uyardı. Öğrenciler daha sonra temiz hava ve temiz bir doğa için herkesin çöplerini çöp kutularına atmamasını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.