Öğrenci yurtlarından Kızılay’a kan bağışı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yurt Hizmetleri Müdürleri ve personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2020 01:17:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yurt Hizmetleri Müdürleri ve personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundular. Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Kadri Gümüş, Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaettin Onur, Süveybe Ana Kız Yurdu Müdiresi Neslihan Ekingen, Batman Kız yurdu Müdiresi Gülden Öncel ve Yurtlarda görev yapan personeller kan bağışında bulunarak örnek bir davranışta bulundular.  ‘İyilik kanımızda var’ kampanyasına destek vermekten büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirten Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Kadri Gümüş, Covid-19 salgını nedeniyle herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi. Yurt Müdürleri ve personelleriyle farkındalık yaratmak ve destek olmak için kan bağışında bulunduklarını belirten Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Kadri Gümüş; “Bizlerde her duyarlı vatandaş gibi ilimizin ve ülkemizin bu zorlu sürecinde kan bağışında bulunmak istedik. Duyarlılık gösterip gelen tüm birim müdürlerimize ve personellerimize teşekkür ederim. Desteklerimiz her zaman sürecektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.