Öğrenci yurtlarına ziyaret

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı çerçevesinde Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Bilinçli Gençlik Güvenli Yarınlar – Kozluk’ projesi içeriğinde yer alan okul pansiyonları ziyaret edildi.

Yaşam Yayın: 14 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 14.11.2018 22:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Emniyet personelleri tarafından Kozluk Merkez Anadolu Lisesi, Tepecik YBO ve Şehit Şenay Aybüke Yalçın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonları ziyaret edildi. Polisler, öğrencilere çiğ köfte ve tatlı ikramında bulundular. Pansiyonda kalan öğrencilere ailelerinden uzak; ama yalnız olmadıklarını, polislerin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu belirten ve öğrencilerin polislerden hangi durumlarda yardım isteyebileceklerine dair bilgilendirme yapan Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları, önemli konularda öğrencileri bilgilendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.